Bilen

Den gick igenom besiktningen. Det enda som va dåligt va bromsbackarna, som ska bytas nu i helgen. Så nästa vecka ska det göras någon sorts garantiservice där de ska släcka ABS-lampan. Och då ska de samtidigt koppla ur krockkudden på passagerarsidan i fram, för vi ville det. Det är ju mycket lättare att kunna ha bebis i fram när man är ute och åker själv. Sen köper vi bilen!

Åh va skönt. Och riktigt bra att den då är både nybesiktigad och nyskattad. De hade sagt på besiktningen att den såg riktigt bra ut. Men att det kan ta några mil innan motorn går så bra som den ska igen, eftersom den har stått ett tag. Det va tyvärr ingen dragkrok på bilen, men det kanske vi fixar innan sommaren. Vore ju skönt att kunna ta den bilen när vi ska iväg med husvagn. Och det är ju alltid bra att ha en krok.

Så nu ska jag höra med pappan om han ville köpa min bil. Annars ska den ut på annons så fort som möjligt. Känns lite sorgligt, den är ju så pålitlig och bra. Men det ska bli SÅ skönt med en stor och fräsh bil! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0