Lugn helg

Vilken otroligt lugn helg det blev. I fredags var vi hemma och grillade hos pappa, men åkte därifrån innan elva. Och igår blev det loppisar, och fika hos Elina och Rickard på dagen, och hemmakväll med kräftor och film på kvällen. Vi skulle egentligen ha åkt på kräftskiva hos familjen Lindberg igår. Men jag mådde inge vidare alls, så vi stannade hemma istället. Soffan va riktigt lockande, och vi hade lånat filmen "män som hatar kvinnor" av Elina. Den va riktigt bra faktiskt.

På en loppis som vi va på (eller kuriosa kallar de det, så de kan ta bättre betalt för skräpet) där måste det vara något allvarligt fel på den som har det. De tar sånna hutlösa priser så man blir mörkrädd. Allt är helt galet dyrt, så man undrar om hon har någon som helst verklighetsuppfattning om vad saker och ting är värda. Det är pinsamt att gå där inne, för man skäms för deras skull. Och det är riktigt synd, för de har mycket och en hel del coola grejjer. Men när man tar 280 kr för sina gamla slitna bommulsklänningar, säljer gamla fläckiga underkläder, tar 100-180 kronor styck för gamla dagiskuddar och säljer  sånna där gamla gratisgrejjer man får från typ kellogs för 50 kronor styck, då är det ingenting som jag vill främja!

Idag har vi också bara inte gjort någonting alls nästan. Vi åkte en sväng ner till gamla grisslehamn med en kaffetermos med oss. Men när vi kom ner dit började det dugga och blåsa, så det va inte alls skönt att sitta ute vid havet. Då tog vi bilen till cafét i hammarby istället och tog en fika där.

Nu ska jag ta mig in till stockholm och hämta sonen. Kul att få hem honom, men inte så roligt att köra fram och tillbaka. Men det är skönt nu att det bara är varannan vecka igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0