Oskar är skadad

Idag va jag och Charlie bjudna på fika hemma hos Zandra och Meya. Vi va fyra mammor och fyra barn som va där och snackade ute på Zandras veranda uppe i sandviksskogen. Riktigt trevligt att träffas på det sättet.

De har pratat på Bvc om att det ska bli en föräldragrupp snart, med oss som fått barn här ute. Men det har inte kommit igång än. Så då är det tur att facebook finns, så att vi kan hitta varandra på det sättet.

När jag åkte därifrån, så blev det raka vägen till stranden. Där Honsa, Sebbe, Svante och Poves son Elias redan hade spenderat halva dagen. Så jäkla skönt i vattnet nu, 23°C. Det är nästan inte svårt att ta sig i ens. På stranden va även Honsas morbror med sambo. Så vi käkade lite med dem, när vi hade badat klart. Och kom inte därifrån förrän vid 6-tiden idag.

Sen kom Pove och Elias hit vid halv 8 för att umgås lite, och dricka lite öl. Och sen dess har vi suttit ute. Mamma kom och hämtade Sebbe klockan 21, för att få umgås lite med honom innan han ska till Chippe på söndag. De skulle tydligen iväg och sälja ankor imorgon bitti, och mamma behövde ha med sig en liten medhjälpare.



Våran katt Oskar har troligtvis blivit överkörd. Han har massa sår på bakbenen, och haltar ganska ordentligt på ena sidan. Det är så svårt, just när katter gör sig illa, att veta vad man ska göra. Ska man åka in med honom till Albano, betala drygt tusen kronor för att de ska sy ett stygn, för en skada som säkert kommer att läka helt av sig självt annars. Men samtidigt så ser man ju att han har ordentligt ont, så det känns ju dumt att inte göra något.

Men vi bestämde oss i alla fall för att avvakta. Han tog sig upp på balkongen förut och vilade där. Man ser att han kan röra sig hyfsat bra, även om han inte kan hoppa så högt. Och just nu ligger han på kökssoffan.

Det är så hemskt när sånt händer med våra djur. 

Kommentarer
Postat av: mama

Försäkring för kisse, min kisse, kostar 43:-/ månad. och täcker 10 000:- vet.kostnad.

2009-08-08 @ 22:13:23
Postat av: mama

Kika på länken


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0