Hela helgen...

Fredag

I fredags blev det grillfest hemma hos Kattis och Kristoffer. Massa barn och trevligt sällskap. Vi hade med oss en jättegod potatissallad och vegetariska filéer att grilla. De fyllde 25 båda två så det blev 50-års kalas. Det blev inte så sent dock. Alla va ju trötta efter en arbetsvecka, och jag va bara trött ändå. Sebbe frågade till och med om vi inte kunde åka hem och sova tillslut. Han somnade såklart i bilen, nästan innan vi hunnit komma ut från tomten.

Svante fick följa med oxå. Tänkte att det kunde vara lite bra med passivitetsträning för honom. Han fick sitta fast i ett träd och tugga på ett ben. Men det va så himla mycke barn som sprang runt, så till slut fick han ligga i bilen i stället. Skönare för honom att kunna slappna av ordentligt. Det hade varit riktigt varmt hela dagen. Men så fort solen gick ner så försvann värmen, så det blev bara att gå in efter fikat.



Lördag

Lördagen nästan försvann bara, men Honsa fick rätt mycke gjort utomhus. Sortera och ställa ut grovsopor, och rensa ur det mesta på glasverandan. Nu ska det mest bara städas där ute.

Jag och Sebbe tog med Svante och gick en sväng till leksaksaffären. Vi skulle på kalas dagen efter, så vi behövde inhandla present. Det blev svärd och riddargrejjer så klart, Sebbe är i en sån period just nu. Han önskar sig till och med en riktigt riddarhäst när han fyller år. Men det hoppas vi att han glömmer tills det är dags, det är ju över ett halvår kvar. Honsa kom och hämtade Svante så vi kunde ta en sväng i affären och inhandla allt till kvällen.

Jag bakade brownies med valnötter i, och smält choklad, pekannötter och kolasås på. Riktigt gott!! Skulle ha bakat bröd oxå, men tiden gick för fort.

Klockan fyra ungefär kom våran bil =)
SÅ fin!!!!

De körde ut den till oss, eftersom vi hade åkt in i onödan i torsdags. Skönt att slippa åka in igen. Och den är så fin, vi har nog gjort ett riktigt bra köp.

På kvällen sen kom Kicki och Fredrik över med barnen på middag. Det blev lite sen middag med grillat kött, rotfruktsgratäng och en god sallad. Och till efterrätt blev det mina brownies. De blev tyvärr inte så sega som jag tycker att de ska vara, men de va goda ändå.
Trevligt att äntligen få till en middag tillsammans, vi har ju pratat om det sen i Januari.



Idag

Idag blev det barnkalas i Nysättra.




Riktigt härligt kalasväder, med sommarkläder, korv och fika ute på altanen.



Magen

Nu är den stor!!!


Hihi, ser nästan sprickfärdig ut.
Och fötterna har börjat svullna upp så fort jag stått upp lite för länge. Igår kväll såg benen nästan jämnbreda ut, hela vägen ner till fötterna.

Nu ska jag upp och fixa med lite käk.
Tjao =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0