fotboll eller jympa

Sebbe gick med på att gå på fotbollen istället för jympan idag. Det är ju otur att de krockar, men det kan vara lite mycket om han ska ha aktiviteter tre kvällar i veckan också. De har gjort om fotbollen, så nu är det mer som riktig fotbollsträning där de lär sig passa och dribbla. Inte som förut då de blev utskickade på en plan, med massa större barn och bara skulle spela match.

Han tyckte att det va riktigt roligt nu, men va lite kluven eftersom det krockar med jympan som han tycker så mycket om. Vi hoppas ju på att han ska vilja fortsätta med fotbollen. Inte bara för den rent praktiska (lite själviska) anledningen att det är mycket närmare så man kan åka hem memellan medans han tränar. Utan också för att det är bra för honom med en lagsport, tillsammans med lite grabbar från skolan. Så de får något gemensamt och han hittar lite polare.

De ville att pojkarna skulle duscha tillsammans, för att stärka sammanhållningen i gruppen. Så det blev att packa ner Charlie i bilstolen, inlindad som ett litet paket, efter att hon badat och ätit gröt här hemma. Så att jag kunde ta med henne när jag skulle hämta Sebbe igen.

Vi har världens sötaste unge!!!


Kommentarer
Postat av: Carro

ah det har ni nog nästan, hon eh så söt som socker!

2009-10-20 @ 13:09:30
URL: http://saganomcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0