Tur till havet

Igår när jag vaknade så hade jag ordentligt ont i bäckenet. Jag valde därför att ringa dagis och säga att Sebastian fick vara hemma och ligga kvar i sängen tills det gick över. När Sebbe vakna, kom han som vanligt in i våran säng och la sig och mös en stund, vilket slutade med att vi blev kvar i sängen till kl 10.
Visst är det skönt med sovmorgon och sånt, men när det är mitt i veckan så blir jag nästan mer trött och kanske lite stressad av att ligga kvar för länge, än utvilad som man tycker att men borde bli.

När vi väl tagit oss upp, gett djuren mat och fått i oss frukost så försökte jag sitta framför datorn och ta det lite lugnt. Men kännde ganska snart att det är bättre att komma ut något. Det är nästan så att man får lite dåligt samvete för att man inte gör något varje dag när man har hund och barn hemma. Måste lära mig att slappna av...

Till slut så packade vi in oss i bilen och åkte först till återvinningsstationen för att tömma alla flaskor, kartonger och plastförpackningar, som jag envisas med att sortera ut från de vanliga soporna. Jag är väl inte den som sopsorterar så där hysteriskt, men jag försöker väl skölja ut mjölkkartonger och kattmatsburkar. Det blir mer och mer så det går väl åt rätt håll i alla fall.

Sen körde vi ner till havet ungefär en mil hemifrån oss. Det finns ställen närmare att komma ut till havet, men det är skönt att åka någonstanns där man vet att man kan ha hunden lös så han får springa avsig lite.

Det var nästan alldeles vindstilla och lite disigt.

Det var alldelles vindstilla och bara lite disigt och som alltid, riktigt härligt att komma dit.
Svante fick ett av sina vanliga frihetsryck och sprang fram och tillbaka som en tok. Men för ovanlighetens skull så lät han bli att börja bita i ärmarna eller hoppa, utan när han sprungit färdigt så började han bara hoppa runt mellan klipporna och äta is från frusna pölar.

Stenen ser lite farlig ut...

Visst ser stenen farlig ut... Svante ser spöken lite överallt. Helt plötsligt så började han morra åt en ispöl. Lilla hariga hund =)

Hoppelihopp så att isen knakarHärligt ute med röd näsa =)

Sebastian hoppade på isen så att det knakade.

Vi klättrade runt en del bland klipporna, men det va väldigt isigt och halt på sina ställen så man fick vara lite försiktig. Jag är ju både osmidigare och lite fegare nu med min växande mage så det blev inte lika mycket klättrande som det brukar bli på sommaren.

Riktigt skönt att komma ut en stund och även om det inte blev någon hundträning, så fick han i alla fall komma ut och röra på sig. Utan några skador åkte vi hem och fikade hos pappa och sen hem för att laga middag. Det blev en rätt härlig dag sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0