Helgen i stora drag

Sebbe fick stanna hos mormor i fredags kväll när vi var där. Lättast att inte ha med honom till ikea, och han har tjatat om att få stanna hos mormor. Så efter frukost och hundpromenad igår morse, så bar det iväg till Uppsala.


Först åkte vi till Bauhaus för att se vad de hade för golv, och sen in på ikea. Eftersom de öppnar det nybyggda varuhuset nästa vecka, så va det på många ställen väldigt urplockat. De hade ju inte brytt sig om att fylla på någonstanns, och mycket av skyltexen reade dom ut. Väl framme vid restaurangen hade jag så ont, så det har nog aldrig varit så skönt att sätta sig ner.

Vi fick tag i allt vi behövde till barnrummet, inklusive golv. Så nu är det bara tapeter som saknas, så är det dags att börja inreda.

SMILA SOL plafondSMILA BLOMMA vägglampaBARNSLIG DJUR gardin
BARNSLIG mobilKORALL mobil
Det blev inga stora grejjer, förutom golvet, men nu har allt vi behöver iaf, och summan blev under 2000 kr. Efteråt så tog vi en sväng på biltema. Där är alltid lika roligt att gå. De har ju nästan allt, nästan gratis. Så vagnen fylldes där oxå. Men trots "nästan gratis" så slutade summan på ca 2000 kr, men då hade Honsa köpt nya däck till crossen oxå.



När vi kom hem va jag lagom slut i både ben, rygg och bäcken. Så efter middan, som blev ugnspannkaka pga massa ägg i kylen, så blev det bara att lägga sig i soffan. Vi tände massa levande ljus, ställde fram en godisskål och ett glas vin. Sen släckte vi alla lampor. Supermysigt, och Sebbe somnade nästan i soffan. Honsa hjälpte honom i säng, och sen somnade både jag och Honsa till fotbollen.



Söndag

Idag åkte jag och Sebbe, som sagt, till Kattis och lekte.
Oj vilken fart det va.
Tänk om man hade fem barn själv, vilken mardröm.
Men de hade iaf roligt tillsammans. Och lagom till att Honsa va färdiglekt i skogen, så va vi färdiglekta och trötta.

Nu ska det lagas "lyxiga laxrullar" och sen blir det nog soffläge resten av kvällen. Kanske med resten av lördagsgodiset som vi va för trötta för att äta upp igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0