Vila idag med

Skulle egentligen till MVC idag kl 14, men de ringde och flyttade tiden till nästa fredag istället. Känns ganska skönt, för jag har fortfarande ont i bäckenet sen jag halkade en massa igår. Men det e lite bättre, så jag tänkte vila idag så kan jag å Sebbe åka och handla imorgon.




Igår blev det soffliggandes nästan hala dagen. Det va knappt att jag tog mig iväg och hämtade Sebbe. Honsa kom som tur var ifrån Hallsta i tid så han hade kunnat åkt om det inte hade gått. Men jag hade tagit två alvedon och vilat en stund, så jag kom iväg iaf.

Hade dock lite dåligt samvete när jag kom hem och tvingade Sebbe att va inne, för att jag inte kunde komma upp för trapporna och hjälpa honom med dörren. Men han fick gå ut sen när Honsa kom hem. Han ville passa på att åka sin snowrazer i våran lilla slänt nu när det är så mycke snö.

Svante fick också vara inne hela dan sen, och min underbara Honsa lagade mat när han kom hem. Vad skulle jag göra utan honom??
Men det blir ju bättre av att vila, så nu blir det vertikalt läge idag med så jag kanske klarar att ta en promenad nån gång i helgen.



Bästisar

sovsötisarBästisar
sovisarsötisar

Gamla bilder på Sebbis och Oskar.

De är inte lika bästisar längre, men de va bra söta tillsammans när de va det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0