Dagen lixom försvann

Igår va vi upp en sväng till majbrasan.
Trevligt att träffa lite folk och sjunga in våren,
men det blev inte så sent.

Idag vaknade vi vid 8 ungefär. Åt frukost i solskenet ute på balkongen, innan vi åkte in till Norrtälje för att handla. När vi kom in va klockan ungefär 20 över tio och så klart så hade den otroligt morgontrötta staden Norrtälje inte öppnat något än. Ja, det är helgdag idag och kanske inte så konstigt. Men vardagar finns det heller knappt något som är öppet innan tio. Så jo, staden är morgontrött. Och kvällstrött oxå för den delen, för allt stänger vid sex ungefär. Och efter det finns det nästan inte en kotte på stan.

Vi passade på att börja med att storhandla på flygis då, eftersom allt annat va stängt. Men där uppe va det massa folk. Inte sådär dageninnanmidsaommar-fullt, men tillräckligt för att man fick armbåga sig fram på vissa ställen. Men va skönt, nu har vi handlat hem så det räcker ett tag. Och jag slapp åka in själv dessutom.

Sen gick vi och kikade lite på blomsterlandet, efter plantor och sånt till mina lådor. Nu vet vi vad smultron- och jordgubbsplantorna kostar, men vi köpte bara lite fröer. Och så passade vi på att åka och köpa ormmat, när vi ändå va där.



Honsas systerson Jonathan fyllde 11 år idag. Så när vi kommit hem, packat in allt och fått i oss lite lunch så spenderades resten av efermiddagen i solskenet i Herräng.

Bebisen i magen sparkade så mycket, så alla runt bordet lyckades se det.
Det är en riktig vilding vi har att vänta...

Kommentarer
Postat av: mama

Jo du kickan , du vet vad du hette i magen väl? Just de' "Vilding". h*n har kanske att brås på ;) puss

2009-05-03 @ 00:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0