Snart klart för golvläggning

Japp, Murarn va här igår och fixade till det sista bakom spisen. Så nu ska det målas två gånger till, sen är det dags att lägga in vårat golv!!! Shit va härligt!!!!!

Bänkskivorna är beställda också, och de kommer den här eller nästa vecka. Sen ska det beställas glasskivor till att sätta över bänkarna, och den första delen av köksrenoveringen är klar.

Vi va på köksboden i lördags och köpte en diskho och en kristallkrona. Vi va där i fredags oxå, men då köpte vi ingenting utan diskuterade bara blandare och diskho. Sen ringde vi i lördags för att kolla om de hade kvar kristallkrona, för det va nämligen 50% rabatt på allting på deras loft. Och den hade de kvar, och så hade de hittat en diskho till oss som de hade haft liggande i två år. Den va helt ny i kartong, men eftersom den hade legat så länge så fick vi den för en femhundring. Kristallkronan skulle ha kostat 5700 kr om de hade tagit ut full provision för den, men vi fick den för 2000 kr och är HELnöjda. Den kommer att bli SÅ bra i vårat kök!




Sen har vi ju tapetserat klart oxå nu.



Det är en helsvart fondvägg, som gör sig så himla bra mot de nymålade vita fönstren. Och den vita tapeten är i hela resten av köket. Tänk sen med svart golv och vita matsalsmöbler, det kommer att bli SÅ bra!!!


Kommentarer
Postat av: mama

Skitsnyggt blir det!!! Otroligt läcker lampa!

2009-11-16 @ 21:54:51
Postat av: Lina

Åh så snyggt det är!! Svart is the shit ;)

2009-11-20 @ 21:35:00
URL: http://llina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0