Resan

I fredags va Honsa tvungen att jobba en stund på dagen. De hade rätt mycket att göra så där sista dagen innan semester men han slutade klocken 13 så det va ju inte så farligt. När han kom hem så packade vi allting klart utan att stressa och kom hemifrån vid 4-tiden. Lite synd va det ju att missa hela den eftermiddan på campingen, för då hade de andra varit och badat och åkt vattenrutchbanan som fanns där. Men det va ju inget man kunde göra något åt. Vi fick ju kvällen där i alla fall. Och kvällarna på camingen va riktigt mysiga måste jag säga. Då satt vi i de andras förtält och pratade och drack lite. Eller jag drack ju inte så mycket eftersom jag ammade, men det va mysigt ändå. Medan barnen sprang runt och lekte bollspel och kurragömma.

På lördagen började vi med att åka igenom safariparken. Hade vi vetat hur lång tid det skulle ta så skulle vi nog ha gjort det senare. För även om vi va uppe i tid på morgonen, så tog safariparken med bil ungefär 2,5 timme. Så då va vi i djurparken sen lagom till att äta lunch, men det gjorde inte så mycket. Vi hade ju hela söndagen på oss i parken sen oxå. Så vi gick ett varv runt och kollade på alla djuren. Sebbe hade riktigt roligt och lekte på de olika lekplatserna som wild camp och bamses värld. Och Charlie låg i vagnen nästan hela tiden och gurglade eller sov.

Lite bilder från lördagen



Lunchdags

Sebbe hoppar


Mina killar hand i hand


Utanför stora stygga vargens lya

Boll-lek på campingen


Det regnade en del på söndagen, så det första vi fick göra när vi kom till parken va att köpa såna där snygga regn-ponchos. Lite tråkigt va det att det blev lite vi och de andra när vi va i parken, för vi hade inte direkt någon planering. Men det är ju svårt att få ihop tre familjer.
Skönt va det i alla fall att ta dagarna lite som de kom. Vi såg i alla fall delfinshowen tillsammans. Och efter det fick vi sällskap av Elina och Tyra resten av eftermiddan. Då fick vi kolla på sälshow, åka bergådalbana och träffa bamse. Tyvärr så kostade det 40 kr per person att åka den där bergådalbanan, som tog ungefär en minut att åka. Så vi åkte alla utan Elina en gång och sen fick barnen åka en gång till själva sen. Man ville ju inte betala mer för den lilla åkturen, men barnen tyckte att det va riktigt kul.

Bilder från söndagen

pingvin-spaning

Före åktur

efter åktur

Herren på täppan



Trötta va vi allihopa sen på kvällen, så det blev inte så sent. De andra kom iväg lite innan oss sen på morgonen. Vi va tvugna att kolla markisen på husvagnen, som hade blåst upp under natten, så att inte den hade gått sönder. Men när vi fått ihop den och packat ihop oss därifrån så åkte vi till terrarium som finns utanför parken och kollade på hajar och krokodiler mm.




Sen bar det av hemmåt. Vi hade velat stanna någonstanns på vägen hem och kanske badat, eller på någon loppis. Men man vågade inte bara åka in någonstanns när man hade den där stora husvagnen på släp. Man måste ju veta att man ska kunna vända. Men vi va hemma vid 7-tiden ungefär. Och Charlie, som hade varit snäll hela vägen, va jättehungrig när vi svängde in på våran gata.



Idag har dagen gått åt till att städa ur husvagnen. Sen gick jag ut med Svante och barnvagn på en långprommis medan Honsa och Sebbe åkte och lämnade den.

Kommentarer
Postat av: mama

Underbar bild på Sebbe och hajjarna. kan du skicka den till mig plz./mam

2009-07-22 @ 09:33:00
Postat av: Sandra

Fick hjälp med bloggen.. =)

Jag hade ALDRIG klarat det.. =)

Kul att ni följer med..

Kan du inte maila ditt nummer till mig så kan vi höras på onsdagkväll på [email protected]



kram

2009-07-22 @ 21:37:34
URL: http://meyasmamma.blogg.se/
Postat av: Carro

Ni verkar haft det super myys!

Vetu vaaad såg att du skrivit sms när ni var på väg dit, men inte förens igår kväll. Martin hade nog redan öppnar sms:et när han fifflat med min mobil eller nån av barnen, så ja igår kom det fram haha

2009-07-24 @ 08:11:54
URL: http://saganomcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0