Sanlådelek

Inte blev det något städat här nere nu på kvällen inte, men på övervåningen har vi för tillfället inget golv. Och just nu hör jag gubbarna muttra om hus snett det är och hur tusan det ska gå att lösa. Det blir nog bra till slut...

Däremot har jag samlat allt tålamod jag hade och lagat ljusgirlangen som ska hänga ute på balkongräcket. Man fick byta en lampa i taget, typ 30 lampor, och kolla om det va kortslutning i just den lilla lampan. Och dessutom var de små lamporna riktigt svåra att sätta på igen. Men nu fungerar den i alla fall.

Idag efter lunch så gick jag och Sebbe ut och tömde sandlådan på sand. Vi hade en sexkantig sandlåda utan något lock på. Så vi har haft en stor duk som legat över hela sommaren, vilket inte är så snyggt. Så när vi va på bauhaus och kikade på ett lock till den, så fick man en ny bättre låda till samma pris. Så vi köpte en sån istället. Jag är rätt slut i ryggen nu. Men sandlådan är tömd och den nya lådan ihopskruvad. Men längre än så kom vi inte, för då vaknade Charlie och Sebbe frös. Så vi får fylla den nån annan dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0